Schoolfotografie 

Kinderen op de foto zoals ze zijn

Uw trouwdag is een dag die zeker niet voorbij mag gaan zonder fotograaf. Maar een fotograaf mag ook niet nadrukkelijk aanwezig zijn op uw dag. Ik probeer zo ongedwongen mogelijk te fotograferen zodat u en uw gasten zo min mogelijk merken dat er een fotograaf aanwezig is. 

Ik vind het heel belangrijk dat u bij het bekijken van uw foto’s weer helemaal uw trouwdag opnieuw beleefd. De sfeer van de dag breng ik door middel van het maken van spontane foto’s, close-ups en foto’s van onverwachte momenten in beeld. 

De foto's zien er allemaal ontspannen, spontaan en zeker niet geforceerd uit. Poseren komt er natuurlijk altijd wel even bij kijken, maar het mag niet geposeerd lijken. Ik hoop dat u dat in mijn foto’s kunt terug zien. 

Juist de kleine dingen, de interactie tussen de mensen, vind ik prachtig om vast te leggen en zullen u later ook echt het gevoel van de dag weer terug geven bij het doorbladeren van uw album.  

U kunt uw foto’s op allerlei manieren ontvangen zoals op cd, afgedrukt of in een mooi boek. De keuze is geheel aan u. Het is uw dag en ik probeer altijd zoveel mogelijk aan de wensen van het bruidspaar tegemoet te komen. 

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik vertel u graag over de vele mogelijkheden.